Servei d’Informació i Orientació Professional (SIOP)

L’Escola d’Aqüicultura de l’Institut Els Alfacs des de el curs 2016 – 2017, ofereix el Servei d’Assessorament i Reconeixement Professional, pertanyent a la DGFPIERE del Dept. d’Ensenyament, per a garantir a les persones que vulguin un reconeixement acadèmic dels aprenentatges adquirits amb l'experiència laboral o en activitats socials en relació amb els títols oficials de formació professional. Tenint en compte la missió del Programa d’Assessorament Professional a les persones i a les empreses del Departament d’Ensenyament, el SIOP es crea com un servei en el que s'assessora i es dóna suport a l'usuari/a per a la construcció d'un itinerari de formació. Està adreçat a l'alumnat de cicles formatius, persones adultes interessades en obtenir titulacions d'FP, institucions i empreses, a fi d'aportar les respostes i solucions que, des de la formació professional inicial, es poden dissenyar per a la millora de la qualificació professional, l'ocupabilitat de les persones i la competitivitat de les empreses.

La ubicació física d’aquest servei està a la seu de l’Escola d’Aqüicultura de l’INS Els Alfacs i els responsables son: Marta Gonzalez Creus (Coordinadora de la Borsa de Treball) i Oscar Vallejo Soler (Coordinador del Servei d’Assessorament i Reconeixement Professional).

Si voleu adreçar-vos a aquest servei podeu trucar al telèfon 620891058 o enviar un correu electrònic a: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.