Noticies

Els alumnes de l’Escola d’Aqüicultura visiten la planta envasadora d’Alcanar i l’empresa Proyectia S.L.

Abril 2017

Els alumnes del primer curs dels Cicles Formatius de Grau Mitja i Superior, van visitar a principis d’abril la planta envasadora de peix d’Alcanar (Grup InverMar), on van poder veure tot el procés d’elaboració, selecció i etiquetatge del peix procedent de les gàbies a mar obert. A més, ens van explicar el projecte “Nuestros Mares”, un segell de qualitat per a que el consumidor pugui identificar les dorades i llobarros criats al nostre mar, garantint la seva qualitat i procedència.

Els mateixos alumnes també van poder visitar una piscifactoria d’engreix d’esturió al Poble Nou del Delta (Proyectia). A més d’aprofundir envers les diferents espècies d’esturió criats en captivitat, van conèixer la tècnica d’extracció i elaboració del caviar. A les instal·lacions van poder veure des d’exemplars petits fins a femelles madures de gairebé 2 metres de longitud.

Aquestes visites s’inclouen dins el programa anual formatiu amb l’objectiu de millorar els coneixements tècnics dels nostres alumnes i d’apropar-los a la realitat empresarial d’una manera didàctica i engrescadora. Des de l’escola apostem per una formació pràctica i vivencial, tot un repte apassionant.

noticia4 abril 01 noticia4 abril 02