Noticies

Placa de la XXIII Gran Nit de la Pesca Catalana

Septembre del 2011
L’institut ha estat guardonat amb una placa enla XXIII GranNit dela Pesca Catalana, que va tenir lloc el dissabte24 aCambrils. L’Honorable Conseller del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí, va lliurar personalment la placa amb què hem estat distingits per la ingent tasca que està fent l’escola d’aqüicultura del nostre centre en el món de l’aqüicultura. És un honor per al nostre centre haver-la rebut, ja que es reconeix l’esforç i dedicació del professorat de l’escola d’aqüicultura i també tots els esforços dedicats a la millor dotació i atenció cap a aquesta per part de l’equip directiu. Gràcies al professorat i a l’alumnat d’aquesta escola hem estat reconeguts. Aquesta placa és un al·licient més per continuar endavant i superar tots els reptes que se’ns presentin per tal de millorar i formar bons professionals del sector.

En l’acte de lliurament també hi era el senyor alcalde de la Ràpita, Joan Martín Masdéu, que ens va felicitar molt efusivament i ens va animar a continuar treballant per fer cada cop millor la nostra tasca.

L’especialitat de cultius marins es va implantar al nostre centre el curs 1982-83 com a estudis d’FP2. Les classes es van començar a impartir al centre cultural. Més endavant van passar ja a la primera fase de l’edifici on ara està l’institut. Finalment, a l’abril del 2005 ja es van impartir les classes a l’actual escola d’aqüicultura, molt ben dotada i amb un professorat amb una gran dedicació, la qual cosa ha suposat un major èxit d’aquests estudis.