Noticies

Visita l’Escola d’Aqüicultura el Catedràtic de la Universitat Politècnica de València Miguel Jover Cerdà.

Març de 2017

El passat 23 de març van estar en l’Escola d’Aqüicultura membres del Grup d’Aqüicultura i Biodiversitat GAB-UPV. Ens subministraren un nou prototip de pinso per a la propera experiència d’engreix de polp  Octopusvulgaris que realitzaran els alumnes de l’escola en el mòdul d’engreix de Mol·luscs.

Aprofitant l’estada dels investigadors, concentràrem a tots els alumnes en l’aula gran per a escoltar la xerrada a càrrec de Miguel  Jover amb el títol “Los piensos en la nutrición y alimentaciónacuícola”, on els alumnes van aprendre com es fabrica el pinso que utilitzen diàriament per a alimentar peixos i polps i problemàtiques de futur i noves línies d’investigació.

Recordar que tenim un acord de col·laboració entre l’Escola d’Aqüicultura i la Universitat Politècnica de València per a provar en les nostres instal·lacions, els nous pinsos formulats pels investigadors del GAB.

Aquest acord permet als alumnes participar en un projecte d’innovació, al mateix temps que aprenen realitzant les tasques pròpies del mòdul professional de Mol·luscs i a l’Escola d’Aqüicultura estar en contacte amb el sector i conèixer de primera mà els últims avenços.